Ніжну кабачкову ікру можна приготувати з мінімального набору інгредієнтів. Відсутність томатної пасти в рецепті робить страву ще більш натуральним і ароматним. Ікру можна використовувати для холодних закусок, а також в якості соусу.
Інгредієнти: на 1 л.
- Кабачки – 2 кг
- Морква – 3 шт.
- Болгарський перець солодкий – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Часник – 1 головка
- Сіль – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ст.
- Цукор-пісок – 2 ст.
- Цикорій – 2 ст. л.
- Сухі дріжджі – 10 гр.
- Лимонна кислота – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати кабачкову ікру без томатної пасти просто! Всі овочі промиваємо і при необхідності очищаємо від шкірки. Кабачки нарізаємо середніми шматочками і відварюємо разом з перцем і морквою до м’якості.
З відварених овочів зливаємо воду, остуджуємо і подрібнюємо за допомогою блендера.
Цибулю і часник обсмажуємо і додаємо до овочевої кашки. Перемішуємо і ставимо на плиту.
вміст вливаємо олію, додаємо сіль.
Перемішуємо і варимо на повільному вогні 40 хвилин. Після чого кабачкову ікру остуджуємо. Готово!
Дієтичні страви з кабачків Кабачкова ікра з цибулею Кабачкова ікра з часником Кабачкова ікра класична Кабачкова ікра як в дитинстві Кабачкова ікра, щоб відразу є