Ніжну кабачкову ікру можна приготувати з мінімального набору інгредієнтів. Відсутність томатної пасти в рецепті робить страву ще більш натуральним і ароматним. Ікру можна використовувати для холодних закусок, а також в якості соусу.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Кабачки – 2 кг
  • Морква – 3 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Часник – 1 головка
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст.
  • Цукор-пісок – 2 ст.
  • Цикорій – 2 ст. л.
  • Сухі дріжджі – 10 гр.
  • Лимонна кислота – 1 ч. л.

Процес приготування:

Готувати кабачкову ікру без томатної пасти просто! Всі овочі промиваємо і при необхідності очищаємо від шкірки. Кабачки нарізаємо середніми шматочками і відварюємо разом з перцем і морквою до м’якості.

З відварених овочів зливаємо воду, остуджуємо і подрібнюємо за допомогою блендера.

Цибулю і часник обсмажуємо і додаємо до овочевої кашки. Перемішуємо і ставимо на плиту.

вміст вливаємо олію, додаємо сіль.

Перемішуємо і варимо на повільному вогні 40 хвилин. Після чого кабачкову ікру остуджуємо. Готово!

Дієтичні страви з кабачків Кабачкова ікра з цибулею Кабачкова ікра з часником Кабачкова ікра класична Кабачкова ікра як в дитинстві Кабачкова ікра, щоб відразу є