Домашні котлети, запечені в духовці, виходять соковитими і смачними. Також блюдо добре тим, що воно не вимагає стояти біля плити під час приготування. Ви заощадите час і порадуєте рідних ситним обідом або вечерею.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курячий фарш – 0,5 кг
  • Кабачки – 1 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Кріп – 1 пучок
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування рубаних котлет з курячого фаршу в духовці? Куряче філе попередньо очищаємо від плівки і жиру. Потім дрібно рубаємо його. Цибулю і моркву очищаємо і подрібнюємо. Для моркви краще використовувати терку з дрібними зубчиками.

В глибокій посуді з’єднуємо рубане куряче м’ясо і овочі. Додаємо до них сметану, яйце, сіль і перець. Перемішуємо до рівномірного розподілу всіх інгредієнтів. Можна дати фаршу трохи настоятися.

Формуємо з отриманої маси котлети будь-якій зручній для вас формі. Викладаємо у форму для випікання, попередньо змащену маслом. Готуємо в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.

Розкладаємо січені котлети по тарілках і подаємо до столу з гарніром. Готово!

Дієтичне курячі котлети Дієтичні страви з кабачків Кабачки з фаршем в духовці Курячі котлети Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети з кабачком Страви з кабачків