Якщо ви шукаєте закачування, які сподобаються всій родині і при цьому будуть зберігатися довго і не вибагливі до умов зберігання, сміливо звертайтеся до рецептом кабачкової ікри з майонезом і кетчупом. Ніжна і соковита кабачкова ікра стане прекрасним доповненням до будь-якої м’ясної або рибної страви.
Інгредієнти: на 3 л.
- Кабачки – 3 кг
- Цибуля ріпчаста – 500 гр.
- Кетчуп – 300 гр.
- Майонез – 250 гр.
- Масло рослинне – 100 гр.
- Цукор-пісок – 0,5 склянки
- Сіль морська – 2 ст. л.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Як приготувати кабачкову ікру з майонезом і кетчупом? Підготувати все необхідне для приготування кабачкової ікри інгредієнти.
Кабачки помити, просушити на кухонному рушнику. Видалити з кожного кабачка плодоніжку, за бажанням ще і шкірку.
Нарізати кабачки на великі шматочки, пропустити їх через м’ясорубку.
Лук очистити, розрізати навпіл і також пропустити через м’ясорубку.
Цибулю і кабачки перелити у велику каструлю, додати до них кетчуп, майонез, рослинна олія. Все ретельно перемішати. Поставити каструлю на невеликий вогонь, накрити кришкою і тушкувати 45 хвилин, періодично помішуючи масу.
Після додати до маси лавровий лист, чорний мелений перець, сіль і цукор. Тушкувати ще 1 годину. Потім видалити лавровий лист з каструлі.
Банки і кришки для закачування кабачкової ікри стерилізувати будь-яким зручним для вас способом.
розлити В банки готову кабачкову ікру з майонезом і кетчупом. Закатати банки і дати їм деякий час для повного остигання. Зберігати кабачкову гру можна в будь-якому прохолодному і темному місці до запитання. Даний смакота!
Дієтичні страви з кабачків Заготовки з кабачків на зиму Кабачкова ікра Кабачкова ікра без оцту Кабачкова ікра без томатної пасти Страви з кабачків