Овочеве рагу з грибами – прекрасний варіант повсякденного вечері. Таке рагу можна подавати як гарнір, а також в якості самостійного блюда. Не можна не відзначити, що завдяки приготування рагу в мультиварці ви зможете значно заощадити свій час і сили. До речі, таке блюдо зможуть по достоїнству оцінити ті, хто ретельно стежить за фігурою – рагу низькокалорійне, тому турбуватися про зайві кілограми зовсім не доведеться.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста білокачанна – 400 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Кабачки – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Паприка – 0.5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.

Процес приготування:

Як почати готувати овочеве рагу з грибами в мультиварці? Беремо білокачанну капусту, видаляємо зів’ялі листочки. Промиваємо качан проточною водою, потім шаткуємо його.

Наступний крок – моєму кабачки, очищаємо від шкірки, нарізаємо півкільцями.

Болгарський перець промиваємо, видаляємо плодоніжки і насіння, після чого нарізаємо смужками.

Цибулю і моркву очищаємо, потім нарізаємо. Цибулю – кубиками, моркву – тонкою смужкою.

Промиті печериці нарізаємо слайсами. Очищаємо картоплю, нарізаємо його скибочками.

Нарізані овочі кладемо в чашу мультиварки. Все посипаємо сіллю і спеціями. Туди ж додаємо рубаний часник, рослинне масло і 100 грамів води.

Включаємо мультиварку в режимі «Гасіння».

Через годину овочеве рагу з грибами можна подавати до столу.

Кабачки з грибами Овочеве рагу в мультиварці Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з кабачками в мультиварці Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу ПП Страви з кабачків