Кабачкові оладки з вівсяною мукою – вегетаріанське, дієтичне блюдо. Проте його по достоїнству оцінять не тільки вони, але і всі любителі здоровою, корисною, наповненої вітамінами їжі. Важливо і те, що кабачкові оладки по цьому рецепту дуже смачні і ніжні.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 400 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Борошно вівсяна – 3 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати кабачкові оладки з вівсяним борошном? Кабачок і моркву очистити, натерти на крупній тертці. Змішати в глибокій мисці.

До кабачка з морквою, додати яйце, вівсяне борошно, все ретельно перемішати. Суміш посолити і поперчити, знову перемішати.

Дати тісту постояти близько 10 хвилин.

Розігріти сковороду з рослинним маслом на невеликому вогні столовою ложкою викладати на сковороду кабачкові оладки.

Смажити оладки з двох боків до утворення скоринки золотистого кольору. Низькокалорійні кабачкові оладки з вівсяним борошном подавати зі сметаною або з будь-яким соусом на ваш смак. Приємного апетиту!

Коржі з кабачків Коржі з кабачків на сковороді Найбільш смачні оладки з кабачків Оладки Оладки з кабачків і моркви