Кабачки, фаршировані грибами – легке літнє блюдо, яке відрізняється не тільки приємним ніжним смаком, але і своєю універсальністю: воно чудово впишеться не тільки в майбутнє, але і в повсякденне меню. До речі, в якості начинки замість грибів можна використовувати фарш: свинячий, яловичий, рибний.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Гриби – 300 гр.
  • Фарш м’ясний – 350 гр.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Сир – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – 1 пучок

Процес приготування:

Готувати кабачки фаршировані грибами легко! Для початку підготуйте необхідні продукти. Промиваємо та нарізаємо кубиками середнього розміру печериці, натираємо на середню тертку нутрощі кабачка.

В окремій мисці з’єднуємо нарізані печериці, натертий кабачок фарш і сметану. Все ретельно перемішуємо.

Нарізаємо кабачок великими кільцями товщиною в 3 див. Начиняємо колечка нашої начинкою.

Кожне начинений колечко посипаємо зверху тертим сиром.

Відправляємо кабачки в духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів на 40 хвилин.

Готові кабачки викладаємо на окрему тарілку і прикрашаємо рубаною зеленню. Блюдо готове. Приємного апетиту!

Кабачки в духовці Кабачки з грибами Кабачки з м'ясом Кабачки з сиром у духовці Кабачки з фаршем Кабачки з фаршем в духовці Кабачки на вечерю