Кабачки, фаршировані грибами – легке літнє блюдо, яке відрізняється не тільки приємним ніжним смаком, але і своєю універсальністю: воно чудово впишеться не тільки в майбутнє, але і в повсякденне меню. До речі, в якості начинки замість грибів можна використовувати фарш: свинячий, яловичий, рибний.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Гриби – 300 гр.
- Фарш м’ясний – 350 гр.
- Сметана – 2 ст. л.
- Сир – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Зелень – 1 пучок
Процес приготування:
Готувати кабачки фаршировані грибами легко! Для початку підготуйте необхідні продукти. Промиваємо та нарізаємо кубиками середнього розміру печериці, натираємо на середню тертку нутрощі кабачка.
В окремій мисці з’єднуємо нарізані печериці, натертий кабачок фарш і сметану. Все ретельно перемішуємо.
Нарізаємо кабачок великими кільцями товщиною в 3 див. Начиняємо колечка нашої начинкою.
Кожне начинений колечко посипаємо зверху тертим сиром.
Відправляємо кабачки в духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів на 40 хвилин.
Готові кабачки викладаємо на окрему тарілку і прикрашаємо рубаною зеленню. Блюдо готове. Приємного апетиту!
Кабачки в духовці Кабачки з грибами Кабачки з м'ясом Кабачки з сиром у духовці Кабачки з фаршем Кабачки з фаршем в духовці Кабачки на вечерю