Смажені кабачки – це чудова м’яка закуска, з смачною скоринкою. Вона стане відмінним додаток до різних гарнірів, а також м’яса. А подрібнений часник додасть страві особливий аромат!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати смажені кабачки в борошні з часником. Кабачки миємо й розрізаємо кружками, товщиною до 1 див.

Часник пропускаємо через прес.

Борошно змішуємо в чаші з сіллю і перцем. Обвалюємо кожен шматочок кабачка в борошні.

Смажимо кабачки на розігрітій олії, поки вони не зарум’яняться. Потім перевертаємо на інший бік. Коли кабачки будуть майже готові, натираємо кожну часточку часником і смажимо ще 2 хв.

Приємного апетиту!

Кабачки в клярі Кабачки в клярі з часником на сковороді Кабачки на вечерю Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачки на сніданок Смажені кабачки з часником Страви з кабачків Хрусткі кабачки