Кабачки, фаршировані індичкою і запечені в духовці, виходять дуже смачними і соковитими. Полюбити таку страву просто – достатньо один раз його приготувати! Використовувані інгредієнти доступні, сам рецепт нескладний. Кабачок з індичкою має насичений і приємний смак. Поєднання цих продуктів дуже вдале.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Філе індички – 200 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 0.5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Сир Пармезан – 20 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Суміш перців – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати кабачки, фаршировані індичкою, починаємо розігрівати духовку, встановивши температуру 190 градусів.

Філе індички і ріпчасту цибулю необхідно пропустити через м’ясорубку.

Розігріваємо сковороду з додаванням рослинного масла, потім викладаємо туди отриманий фарш. Обсмажуємо протягом 3-5 хвилин.

Половину болгарського перцю нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо до фаршу.

Вміст сковороди необхідно приправити сіллю і сумішшю перців. Все перемішуємо і тримаємо фарш на вогні ще пару хвилин.

Кабачок ретельно промиваємо. Потім розрізаємо його навпіл, вичищаючи насіння.

Готовий фарш викладаємо очищені половинки кабачка. Відправляємо запікатися блюдо в духовку на 30 хвилин.

На крупній тертці натираємо сир. Через годину дістаємо приготоване блюдо з духовки, зверху посипаємо його тертим сиром і ставимо в духовку на 5-7 хвилин.

Готові кабачки, фаршировані індичкою, за бажанням посипаємо зеленою цибулею і подаємо в гарячому вигляді до столу.

Приємного вам апетиту!

Дієтичне кабачки в духовці Кабачки в духовці Кабачки на вечерю Кабачки на кожен день Страви з кабачків