Кабачки, фаршировані куркою прекрасно впишуться не тільки повсякденне, але і у святкове меню. Це блюдо дуже просто в приготуванні, тому, безперечно, з ним впорається навіть починаюча господиня. Не можна не відзначити, що кабачки, фаршировані куркою повинні бути гідно оцінені прихильниками правильно харчування. Адже регулярно вживаючи таку страву, можна не турбуватися про появу зайвих кілограмів.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Курячий фарш – 250 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 50 гр.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування фаршированих кабачків куркою смачний! Куряче м’ясо необхідно попередньо замочити у воді. Після цього м’ясо промиваємо та нарізаємо на шматочки середнього розміру.

Розігріваємо сковорідку і на невеликій кількості рослинного масла обсмажуємо шматочки курки до тих пір, поки вони не підрум’яняться. За кілька хвилин до готовності курку потрібно посолити.

Миємо кабачки, а потім розрізаємо їх поздовжніми смужками. При необхідності позбавляємося від серцевинки. Але її не викидаємо.

Серцевинки, які ми винесли з кабачків, відправляємо на сковорідку і 15 протушиваем з додаванням невеликої кількості води. Через 20 хвилин в загальну масу додаємо натертий на тертці сир, пропущений через прес часник, перець, а також обсмажені шматочки курки.


Відправляємо кабачки в духовку на 20 хвилин і запікаємо при температурі 180 градусів. Потім дістаємо їх і духовки і начиняємо, після цього посипаємо рештою сиру. Начинені кабачки випікаємо в духовці при 180 градусах 15 хвилин. Перед подачею полити лимонним соком.

Дієтичне кабачки в духовці Кабачки в духовці Кабачки з сиром у духовці Кабачки з фаршем Кабачки з фаршем та сиром Кабачки з часником в духовці