Смачний перекус або сніданок для тих, хто любить страви з кабачків. Завдяки запікання в духовці оладки не містять масла. При бажанні твердий сир можна замінити сиром фета, він додасть оладкам більш насичений солоний смак.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Кінза – 0.33 пучків
  • Кріп – 0.33 пучків
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Кумин – 0,5 ч. л.
  • Селера – 0,5 ч. л.
  • Петрушка – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати оладки з кабачків з сиром в духовці просто! Кабачки помити, зняти шкірку і видалити насіння з м’якоттю, якщо плоди не молоді. Потерти на крупній тертці, віджати зайву вологу руками. У миску до кабачків додати часник, пропущений через прес, дрібно нарубану зелень.

Сир потерти на дрібній тертці і всипати в миску до кабачків. Посолити масу і посипати спеціями.

В кінці додати пшеничне борошно, ретельно перемішати. При бажанні її можна замінити кукурудзяним борошном, манкою, вівсянкою або крохмалем.

Застелити деко килимком для випічки або пергаментом (фольгою). Викласти тісто столовою ложкою і сформувати оладки.

Прибрати деко випікатися при температурі 200 градусів протягом 20 хв

Подавати оладки з соусом на основі натурального йогурту з додаванням зелені.

Приємного апетиту!

Кабачки з сиром і часником в духовці Кабачки з часником в духовці Кабачкові оладки без яєць Оладки без молока Оладки з кабачків в духовці Оладки з кабачків класичні Оладки на воді без яєць