Незважаючи на простий і швидкий спосіб приготування кабачків на грилі, кабачки виходять дуже смачними, пряними і соковитими. Всі, хто пробував кабачки за нашим рецептом, кажуть, що тепер без них не обходяться жодні посиденьки з шашликом.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 2 – 3 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Прованські трави – 1 ч. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати кабачки на мангалі в майонезі з часником. Молоденькі кабачки промиваємо, обрізаємо плодоніжки і нарізаємо скибочками шириною 1-1,5 див
Поміщаємо кабачки в глибоку ємність, додаємо майонез, спеції і пропущений через прес часник, добре перемішуємо і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
Після того, як кабачки добре промариновались, викладаємо їх на решітку і відправляємо на мангал.
Обсмажуємо кабачки з обох боків до золотистого кольору, не забуваючи часто перевертати ґрати для рівномірного приготування.
Готові кабачки знімаємо з решітки на тарілку, прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл. Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки з майонезом і часником Кабачки на грилі