Незважаючи на простий і швидкий спосіб приготування кабачків на грилі, кабачки виходять дуже смачними, пряними і соковитими. Всі, хто пробував кабачки за нашим рецептом, кажуть, що тепер без них не обходяться жодні посиденьки з шашликом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 2 – 3 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Прованські трави – 1 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати кабачки на мангалі в майонезі з часником. Молоденькі кабачки промиваємо, обрізаємо плодоніжки і нарізаємо скибочками шириною 1-1,5 див

Поміщаємо кабачки в глибоку ємність, додаємо майонез, спеції і пропущений через прес часник, добре перемішуємо і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.

Після того, як кабачки добре промариновались, викладаємо їх на решітку і відправляємо на мангал.

Обсмажуємо кабачки з обох боків до золотистого кольору, не забуваючи часто перевертати ґрати для рівномірного приготування.

Готові кабачки знімаємо з решітки на тарілку, прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл. Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки з майонезом і часником Кабачки на грилі