Кабачки по-корейськи є оригінальною закускою з пікантними нотками, якої можна насолоджуватися в свіжому вигляді або заготовити на зиму. До того ж мариновані таким способом кабачки можна використовувати як інгредієнт салату або гарнір до м’яса.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 500 гр.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Часник – 1 – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Коріандр – 0,5 ч. л.
  • Перець червоний мелений – 0,5 ч. л.
  • Олія соняшникова – 4 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 1 ст. л.

Процес приготування:

Для того щоб приготувати кабачки по-корейськи слайсами, кабачки, помийте і з допомогою ножа для чищення овочів наріжте їх слайсами.

До кабачків додайте подрібнений часник і сіль за смаком, перемішайте.

На розігріту сковороду влийте соняшникову олію, насипте спеції і прожарити їх протягом 10-15 секунд.

Гарячим олією зі спеціями залийте кабачки, перемішайте і додайте оцет.


Накрийте овочі кришкою і дайте настоятися протягом 3 годин. Кабачки по-корейськи краще зберігати в холодильнику і подавати охолодженими.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Закуска з кабачків на святковий стіл Смажені кабачки Смажені кабачки з часником Страви з кабачків