Смажені кабачки в борошні – найшвидша закуска, яку подають з різними кисломолочними соусами. Соус, приготовлений на основі сметани або натурального йогурту з дрібно нарізаною зеленню і часником, прекрасно підійде до смажених кабачків.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати смажені кабачки в борошні? Підготуйте необхідні продукти для закуски з кабачків. Візьміть невелику ємність і просійте борошно пшеничне з допомогою дрібного сита кілька разів.

Кабачки добре помийте і очистіть за допомогою овочечистки. Очищені кабачки наріжте на кільця. Увімкніть плиту. Поставте глибоку сковороду.

Добре розігрійте сковороду на середньому вогні. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Курячі яйця розбийте в миску, додайте сіль і чорний мелений перець, перемішайте з допомогою віночка. Нарізані кабачки занурте в збиті яйця, потім обваляйте в борошні і знову занурте в збиті яйця.

Підготовлені кабачки обсмажте з двох боків до золотистої скоринки.

Готові кабачки викладіть на тарілку, застелену паперовими рушниками, щоб надлишки олії вбралися. Подавайте смажені кабачки з улюбленим соусом, прикрасивши свіжою дрібно нарізаною зеленню, попередньо промивши і просушити її.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки в клярі Кабачки з яйцем Кабачки на кожен день Кабачки на сковороді швидко і смачно Смажені кабачки Страви з кабачків