Кабачки в духовці – це проста у виконанні і некалорійне блюдо. Такий варіант овочів можна подавати як теплою закуски. Можна приготувати за лічені хвилини!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки (малі) – 3 шт.
  • Часник – 5 зуб.
  • Орегано – 0,5 ч. л.
  • Чебрець свіжий – 0,5 ч. л.
  • Зелень – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для змазування

Процес приготування:

Як почати готувати кабачки в духовці пісні? Подрібнюємо часник. З’єднуємо його з сіллю, перцем та іншими спеціями. Перемішуємо в єдину масу.

Маленькі кабачки миємо й сушимо. Нарізаємо вздовж тонкими смужками.

Викладаємо підготовлені овочі в обмазаний маслом деко. Зверху посипаємо сумішшю спецій і трав.

Випікаємо в духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Подаємо закуску до столу в теплому вигляді. Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Дієтичне кабачки в духовці Кабачки в духовці Кабачки з часником в духовці ПП рецепти з кабачків Страви з кабачків