Кабачки в духовці – це проста у виконанні і некалорійне блюдо. Такий варіант овочів можна подавати як теплою закуски. Можна приготувати за лічені хвилини!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки (малі) – 3 шт.
- Часник – 5 зуб.
- Орегано – 0,5 ч. л.
- Чебрець свіжий – 0,5 ч. л.
- Зелень – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для змазування
Процес приготування:
Як почати готувати кабачки в духовці пісні? Подрібнюємо часник. З’єднуємо його з сіллю, перцем та іншими спеціями. Перемішуємо в єдину масу.
Маленькі кабачки миємо й сушимо. Нарізаємо вздовж тонкими смужками.
Викладаємо підготовлені овочі в обмазаний маслом деко. Зверху посипаємо сумішшю спецій і трав.
Випікаємо в духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Подаємо закуску до столу в теплому вигляді. Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Дієтичне кабачки в духовці Кабачки в духовці Кабачки з часником в духовці ПП рецепти з кабачків Страви з кабачків