Найчастіше рисово-м’ясним фаршем начиняють перець, однак кабачки нітрохи не гірше перців підходять для фарширування. Приготування цього апетитного обіду в мультиварці забезпечить вам соковитість і ніжність як начинки, так і кабачка. Обов’язково спробуйте!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки (молоді) – 3 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Рис білий – 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Зелень – 1 пучок
  • Морква – 1 шт.
  • Томатний сік – 300 мл
  • Масло олію – для смаження
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Кетчуп – 100 мл

Процес приготування:

Готувати кабачки, фаршировані м’ясом і рисом в мультиварці легко! Підготуйте всі продукти для приготування страви. Кабачки очистіть, видаліть нутрощі, а самі кабачки наріжте на чашечки для фарширування.

Наріжте цибулю, натріть моркву і подрібніть зелень. Надішліть овочі в каструлю, додайте трохи масла і обсмажте в режимі «Смаження» протягом декількох хвилин з відкритою кришкою. Далі додайте рис, перемішайте і додайте трохи води. Тушкуйте суміш ще пару хвилин.

Змішайте в окремій мисці рис з овочами і фарш, додайте сіль і спеції і добре перемішайте.

Кабачки і перець начиніть фаршем щільніше і розкладіть по чашу мультиварки, як можна щільніше.

Закрийте кришку приладу і включіть режим «Гасіння» на 50 хвилин.

Незадовго до кінця приготування страви томатний сік з’єднайте з борошном і кетчупом, додайте трохи солі і добре перемішайте.

Влийте соус до страви в чашу мультиварки і перевстановіть таймер «Гасіння» на 25 хвилин. Закрийте кришку і чекайте закінчення приготування.

Подавайте страву у гарячому вигляді, сервировав сметаною і зеленню за смаком!

Гарнір з кабачків Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки для схуднення Кабачки на кожен день ПП рецепти з кабачків Страви з кабачків