Цей рецепт порадує любителів пікантних закусок. Салат з баклажанів і кабачків по-корейськи відмінно поєднується з м’ясом і стравами з риби, крім того його можна додавати до начинки рулетів з лаваша.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Баклажан – 1 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 3 – 4 зуб.
  • Зелень – за смаком
  • Перець чилі – 0.3 шт.
  • Масло соняшникове – 80 мл
  • Оцет столовий 9% – 2 ст. л.
  • Коріандр – 0.3 ч. л.
  • Перець духмяний горошок – 2 шт.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати салат з баклажанів і кабачків по-корейськи? Баклажани помийте, обсушіть, обріжте хвостики, наріжте тонкими напівкружечками. Пересипте баклажан сіллю і залиште на 10-15 хвилин, це робиться для того, щоб позбутися гіркоти. Потім промити від залишків солі і просушіть.

Кабачок вимити, висушити, наріжте тонкими часточками.

Моркву натріть на тертці.


Розігрійте сковороду, влийте трохи соняшникової олії. Викладіть на сковороду кабачки, баклажани, морква, подрібнений часник, сіль, цукор, приправи, перемішайте. На великому вогні смажте всі інгредієнти 1-2 хвилини, потім додайте до овочів оцет і подрібнену зелень, перемішайте.

Перекладіть вміст сковороди в миску, накрийте салат блюдцем і поставте зверху який-небудь вантаж, залиште салат маринуватися на 2-3 години. Готовий салат подавати охолодженим.

Приємного апетиту!

Кабачки для схуднення Кабачки з баклажанами Кабачки з баклажанами на сковороді ПП рецепти з кабачків Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді