Картопля фрі – це не завжди жирно і шкідливо. Для приготування картоплі фрі на грилі у вас піде максимум столова ложка соняшникової або оливкової олії і смак у неї буде більш натуральний.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Картопля – 4 – 5 шт.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Для того щоб приготувати картоплю фрі на мангалі, картоплю помийте, очистіть від шкірки і наріжте шматочками шириною 1 сантиметр. Перекладіть в миску, додайте сіль і столову ложку оливкової олії, перемішайте.

Розкладіть картопляні бруски на решітці гриля. Помістіть решітку над гарячим вугіллям, готуйте до золотистої скоринки 15-20 хвилин.

Викладіть готову картоплю фрі на блюдо, за бажанням посипте його рубаною зеленню і приправами.

Приємного апетиту!

Картопля Картопля на мангалі Картопля на шампурах на мангалі Овочі гриль на мангалі