Пшеничне полтавську кашу можна приготувати на молоці. Готове блюдо вийде розсипчастим і ніжним смаком. Подавайте його в якості смачного і корисного домашнього сніданку.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Пшенична крупа («Полтавська») – 250 гр.
- Вода – 100 мл
- Молоко 3.2% – 200 мл
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло вершкове – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування Полтавської пшеничної каші на молоці? Спершу крупу промиваємо в холодній воді кілька разів.
Потім підготовлений інгредієнт перекладаємо в каструлю, заливаємо його невеликою кількістю води/
Доводимо до кипіння, варимо 10 хвилин.
Додаємо сіль у страву і вливаємо молоко.
Варимо на слабкому вогні під кришкою ще 15 хвилин.
У готову кашу занурюємо вершкове масло.
Гарненько розмішуємо вміст і наполягаємо близько 10 хвилин.
Коли каша повністю розбухне, її можна розкладати по тарілках і подавати до столу. Приємного апетиту!
Каші Пшенична каша Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на воді і молоці Пшенична каша на молоці