Кавун – улюблена ягода багатьох, що й не дивно, адже це дуже смачна, соковита і корисна ягідка. І для того, щоб продовжити задоволення і насолоджуватися цим смаком не тільки влітку, але й взимку – пропоную заморозити кавун!


Інгредієнти: на 7 арк.

  • Кавун – 10 кг

Процес приготування:

Як почати готувати кавун в морозилці на зиму? Кавун гарненько промиваємо, видаляємо зелену шкірку, а м’якоть відчищаємо від кісточок і нарізаємо на невеликі шматочки.

Отримані шматочки поміщаємо в глибоку ємність і ретельно пробиваємо заглибним блендером, не залишаючи щільних шматків.

масу проціджуємо через сито або марлю.

Далі розливаємо по формах для льоду і відправляємо в морозильну камеру мінімум на 5 годин, до повного заморожування.

Завмерлі фруктові кубики готові до вживання! Їх можна використовувати для приготування смузі. Додавати у коктейлі або навіть використовувати в косметичних процедурах! Заморожений кавун зберігається до півроку.

Кавун на зиму в банках