Кекс без борошна виходить ніжним і соковитим. Такий варіант випічки готується дуже швидко, з мінімальним набором продуктів і підходить в якості десерту на званій вечері. Здивуйте своїх гостей!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 3 шт.
- Масло вершкове – 140 гр.
- Шоколад – 1 шт.
- Какао-порошок – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 0,5 склянки
- Цукрова пудра для прикраси
- Ягоди для прикраси
Процес приготування:
Приступимо до приготування кексу без борошна. Плитку шоколаду слід розтопити на водяній бані разом з маслом. Суміш ретельно перемішуємо до єдиної суміші.
В шоколадно-масляну масу додаємо сухі інгредієнти: борошно, какао, цукор. Перемішуємо.
Додаємо до тіста яйця і гарненько збиваємо до однорідності.
Перелити тісто у форму для кексу. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Випікаємо від 10 до 20 хвилин. Час залежить від результату, який вам потрібен. Чим довше кекс пробуде в духовці, тим більше він запечеться всередині.
Готовий кекс викладаємо на тарілку, прикрашаємо за бажанням цукровою пудрою і ягодами. Приємного апетиту!
Кекси Кекси без молока Кекси без родзинок Кекси в духовці Шоколадний кекс без молока Шоколадні кекси Шоколадні кекси в духовці