Кекс без борошна виходить ніжним і соковитим. Такий варіант випічки готується дуже швидко, з мінімальним набором продуктів і підходить в якості десерту на званій вечері. Здивуйте своїх гостей!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 3 шт.
  • Масло вершкове – 140 гр.
  • Шоколад – 1 шт.
  • Какао-порошок – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 0,5 склянки
  • Цукрова пудра для прикраси
  • Ягоди для прикраси

Процес приготування:

Приступимо до приготування кексу без борошна. Плитку шоколаду слід розтопити на водяній бані разом з маслом. Суміш ретельно перемішуємо до єдиної суміші.

В шоколадно-масляну масу додаємо сухі інгредієнти: борошно, какао, цукор. Перемішуємо.

Додаємо до тіста яйця і гарненько збиваємо до однорідності.

Перелити тісто у форму для кексу. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Випікаємо від 10 до 20 хвилин. Час залежить від результату, який вам потрібен. Чим довше кекс пробуде в духовці, тим більше він запечеться всередині.

Готовий кекс викладаємо на тарілку, прикрашаємо за бажанням цукровою пудрою і ягодами. Приємного апетиту!

Кекси Кекси без молока Кекси без родзинок Кекси в духовці Шоколадний кекс без молока Шоколадні кекси Шоколадні кекси в духовці