Хлібопічки – незамінні помічники на кухні. І сьогодні ми дізнаємося, як з допомогою такого диво-пристрою можна приготувати собі смачний і головне здоровий кекс. Кекс за нашим рецептом виходить повітряним, м’яким і соковитим і ідеально доповнить будь чаювання!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне (хлібопекарська) – 130 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Мед – 5 ст. л.
- цукор – 3 ст. л.
- Кориця – 0.5 ч. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сода харчова – 0.75 ст. л.
- Кава розчинна – 1 ч. л.
- Окріп – 80 мл
Процес приготування:
Готувати кекс в хлібопічці Медея просто! Ретельно просіваємо борошно, додаємо в неї корицю і цукор. Ретельно перемішуємо.
Додаємо яйця, мед і рослинне масло.
Вийшла суміш перемішуємо до однорідної консистенції.
свежекипяченой воді розчиняємо кави з содою, вливаємо в тісто і перемішуємо. Тісто має бути рідким.
чашу хлібопічки попередньо виймаємо лопасть для замісу і вливаємо в неї тісто. Вибираємо режим «випічка» і виставляємо на 1 годину.
По закінченню програми слід дістати чашу, і дати час кексу охолонути. Коли кекс повністю охолоне, можна виймати його з чаші і подавати до столу.
Приємного апетиту!
Кекс з корицею Кекси без вершкового масла Кекси без молока Кекси без родзинок Кекси з родзинками в хлібопічці