Хлібопічки – незамінні помічники на кухні. І сьогодні ми дізнаємося, як з допомогою такого диво-пристрою можна приготувати собі смачний і головне здоровий кекс. Кекс за нашим рецептом виходить повітряним, м’яким і соковитим і ідеально доповнить будь чаювання!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне (хлібопекарська) – 130 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Мед – 5 ст. л.
  • цукор – 3 ст. л.
  • Кориця – 0.5 ч. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сода харчова – 0.75 ст. л.
  • Кава розчинна – 1 ч. л.
  • Окріп – 80 мл

Процес приготування:

Готувати кекс в хлібопічці Медея просто! Ретельно просіваємо борошно, додаємо в неї корицю і цукор. Ретельно перемішуємо.

Додаємо яйця, мед і рослинне масло.

Вийшла суміш перемішуємо до однорідної консистенції.

свежекипяченой воді розчиняємо кави з содою, вливаємо в тісто і перемішуємо. Тісто має бути рідким.

чашу хлібопічки попередньо виймаємо лопасть для замісу і вливаємо в неї тісто. Вибираємо режим «випічка» і виставляємо на 1 годину.

По закінченню програми слід дістати чашу, і дати час кексу охолонути. Коли кекс повністю охолоне, можна виймати його з чаші і подавати до столу.

Приємного апетиту!

Кекс з корицею Кекси без вершкового масла Кекси без молока Кекси без родзинок Кекси з родзинками в хлібопічці