На основі класичного заварного крему готують багато десерти. Ідеальним застосуванням домашнього ласощі стане ніжний Наполеон. Порадуйте рідних частуванням з бездоганним кремом.
Інгредієнти: на .
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Яйце – 2 шт.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Готувати класичний заварний крем для Наполеона з маслом і молоком легко! Гарненько збиваємо яйця з цукром і борошном. Найзручніше замішувати продукти в каструлі або глибокому сотейнику.
Вливаємо в суміш молоко і продовжуємо збивати.
Однорідну масу без грудочок ставимо на вогонь і варимо, постійно помішуючи, до утворення густого продукту.
У гарячий крем кладемо розтоплене вершкове масло і знову збиваємо до отримання пишною і м’якої маси.
Крему даємо охолонути і після використовуємо його для приготування торта.
Заварний крем для Наполеона з молоком і маслом Заварний крем для торта Наполеон Заварний крем з молока і борошна для торта Заварний крем з молоком для торта Наполеон Крем для торта з молока і масла Крем для торта Наполеон Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта