Для домашнього медовика зручно використовувати солодкий і густий заварний крем. Для того, щоб отримати такий продукт, використовуйте простий рецепт з додаванням крохмалю. Готовий десерт вийде ніжним і апетитним.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Яйце – 2 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати заварний крем з крохмалем для медовика легко! Два яйця розбиваємо в глибоку ємність. Бажано, вибрати каструлю або сотейник.

Сюди ж висипаємо цукор і збиваємо вміст до однорідності.

Просіваємо до яєць борошно, потім додаємо крохмаль.

Знову збиваємо масу.

Продовжуємо збивати, поступово вливаємо молоко. Після чого посуд переставляємо на плиту.

Варимо крем на слабкому вогні. Розмішуємо ложкою, поки він не стане густим і гладким. Знімаємо з плити.

В гаряче ласощі кладемо вершкове масло. Розмішуємо, поки воно не розтане і не зіллється з загальною масою.

Заварний густий крем з крохмалем готовий! Дайте йому трохи охолонути і використовуйте за призначенням.

Заварний крем для медовика на молоці Заварний крем з молока і борошна для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Класичний заварний крем для медовика Крем для медовика з крохмалем Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта