Цей рецепт білково-заварного крему повинен бути в ужитку у кожної господині. Він легко готується, виглядає на десертах дуже красиво і урочисто. До того ж, він легкий і приємний на смак, без нудотно солодощі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Вода – 150 мл

Процес приготування:

Готувати білково-заварний крем на 2 білка просто! Посуд для білків повинна бути повністю суха. Відокремте білки від жовтків.

Білки збийте до утворення густої щільної піни.

Цукор всипте в каструлю і влийте воду.

Зваріть цукровий сироп. Готовність сиропу перевіряють можливістю скачати кульку.

Тонкою цівкою влийте цукровий сироп у збиті білки, при цьому продовжуючи збивати крем міксером. Крем повинен дуже добре збільшитися в об’ємі.

Білково-заварний крем можна використовувати в якості начинки і для прикраси домашніх десертів.

Приємного апетиту!

Білковий крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Крем для торта Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта Торти