Цей рецепт білково-заварного крему повинен бути в ужитку у кожної господині. Він легко готується, виглядає на десертах дуже красиво і урочисто. До того ж, він легкий і приємний на смак, без нудотно солодощі.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 3 ст. л.
- Вода – 150 мл
Процес приготування:
Готувати білково-заварний крем на 2 білка просто! Посуд для білків повинна бути повністю суха. Відокремте білки від жовтків.
Білки збийте до утворення густої щільної піни.
Цукор всипте в каструлю і влийте воду.
Зваріть цукровий сироп. Готовність сиропу перевіряють можливістю скачати кульку.
Тонкою цівкою влийте цукровий сироп у збиті білки, при цьому продовжуючи збивати крем міксером. Крем повинен дуже добре збільшитися в об’ємі.
Білково-заварний крем можна використовувати в якості начинки і для прикраси домашніх десертів.
Приємного апетиту!
Білковий крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Крем для торта Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта Торти