Пропоную приготувати на сніданок фантастично смачні конвертики з лаваша з яйцем і цибулею, які нагадують бабусині пиріжки, тільки готуються на відміну від пиріжків за лічені хвилини. Обов’язково спробуйте приготувати апетитну закуску, і ваші рідні залишаться під приємним враженням.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 1 аркуш
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Яйце – 4 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло оливкове – для смаження

Процес приготування:

Готувати конвертики з лаваша з яйцем і цибулею просто! Попередньо відваріть в підсоленій воді 3 курячі яйця круто, потім остудіть і очистіть їх від шкаралупи. Очищені курячі яйця наріжте дрібним кубиком.

Зелений лук ретельно промийте в прохолодній проточній воді, потім струсіть від зайвої вологи і подрібніть гострим ножем.

Підготовлені інгредієнти соединимте в загальній ємності, додайте сіль і чорний мелений перець за смаком. Ретельно перемішайте.

Лист лаваша розділіть на 4 рівні частини. Викладіть на чисту робочу поверхню.

Начинку візуально розділіть на 4 частини. У центр лаваша викладіть начинку.

Потім накрийте нижнім вільним краєм лаваша, після чого загорніть бічні краї.

І скрутіть лаваш конвертиком.

Таким способом сформуйте інші конвертики.

Куряче яйце розбийте в невелику тарілку і добре перемішайте вилкою до стану однорідної консистенції. Конвертики добре умочіть з усіх сторін в яєчну масу.

Сковороду поставте на помірний вогонь, добре розігрійте, змастіть невеликою кількістю оливкової олії, викладіть конвертики і обсмажте до золотистої скоринки з одного боку.

Після чого переверніть на іншу сторону і обсмажте до апетитної рум’яної скоринки.

Приготовані конвертики з лаваша з яйцем і цибулею викладіть на блюдо, застелене салатними листям, і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Закуски з лаваша Конвертики з лаваша Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками