Пропоную приготувати на сніданок фантастично смачні конвертики з лаваша з яйцем і цибулею, які нагадують бабусині пиріжки, тільки готуються на відміну від пиріжків за лічені хвилини. Обов’язково спробуйте приготувати апетитну закуску, і ваші рідні залишаться під приємним враженням.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш – 1 аркуш
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Яйце – 4 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло оливкове – для смаження
Процес приготування:
Готувати конвертики з лаваша з яйцем і цибулею просто! Попередньо відваріть в підсоленій воді 3 курячі яйця круто, потім остудіть і очистіть їх від шкаралупи. Очищені курячі яйця наріжте дрібним кубиком.
Зелений лук ретельно промийте в прохолодній проточній воді, потім струсіть від зайвої вологи і подрібніть гострим ножем.
Підготовлені інгредієнти соединимте в загальній ємності, додайте сіль і чорний мелений перець за смаком. Ретельно перемішайте.
Лист лаваша розділіть на 4 рівні частини. Викладіть на чисту робочу поверхню.
Начинку візуально розділіть на 4 частини. У центр лаваша викладіть начинку.
Потім накрийте нижнім вільним краєм лаваша, після чого загорніть бічні краї.
І скрутіть лаваш конвертиком.
Таким способом сформуйте інші конвертики.
Куряче яйце розбийте в невелику тарілку і добре перемішайте вилкою до стану однорідної консистенції. Конвертики добре умочіть з усіх сторін в яєчну масу.
Сковороду поставте на помірний вогонь, добре розігрійте, змастіть невеликою кількістю оливкової олії, викладіть конвертики і обсмажте до золотистої скоринки з одного боку.
Після чого переверніть на іншу сторону і обсмажте до апетитної рум’яної скоринки.
Приготовані конвертики з лаваша з яйцем і цибулею викладіть на блюдо, застелене салатними листям, і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Закуски з лаваша Конвертики з лаваша Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками