Любителям морепродуктів хочу запропонувати відмінний простий рецепт, який стане чудовим варіантом холодної закуски. Рол з лаваша з крабовими паличками сподобається всім, хто не визнає жирну їжу і є прихильником збалансованих закусок. Страва готується за мінімальну кількість часу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш бездріжджовий – 1 аркуш
  • Крабові палички – 200 гр.
  • Капуста пекінська – 100 гр.
  • Майонез – 50 гр.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Кріп – за смаком
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Редис – 100 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування ролу з лаваша з крабовими паличками? Пекінську капусту нашаткуйте тонкою соломкою.

Крабові палички вийміть з упаковки, а потім наріжте соломкою.

Необхідну кількість редиски ретельно промийте в прохолодній проточній воді, потім струсіть від зайвої вологи.

Обріжте хвостики редиски і наріжте овочі кружальцями.

Лист тонкого бездріжджового лаваша викладіть на чисту робочу поверхню кухонного столу. Змастіть лаваш майонезом. Потім викладіть пекінську капусту, редис, необхідну кількість моркви по-корейськи і крабові палички.

Кріп і зелений лук ретельно промийте під проточною водою, потім струсіть від зайвої вологи. Зелену цибулю подрібніть і викладіть поверх начинки. Кріп також подрібніть або викладіть гілочки зверху начинки.

Рол закрутіть якомога щільніше. А потім помістіть в поліетиленовий пакет або закрутіть в харчову плівку або фольгу і залиште приблизно на 30 хвилин просочитися.

Потім лаваш розрізати на порційні шматочки. Рол з лаваша з крабовими паличками викладіть на красиве блюдо для подачі і подавайте на стіл.

Насолоджуйтеся незвичайно яскравою і ніжною закускою!

Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з корейською морквою Рулет з лаваша з крабовими паличками