Особливо смачною виходить випічка з листкового тіста. Для начинки можна використовувати практично будь-який фарш, обов’язково додайте спеції і трохи подрібненого часнику, це наповнить ваше блюдо апетитним ароматом.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Листкове тісто бездріжджове або Листкове тісто дріжджове – 500 гр.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 3 зуб.
  • Яйце – 1 шт.
  • Прованські трави – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт конвертики з листкового тіста з фаршем простий у приготуванні! Часник і цибулю очистіть від лушпиння і прокрутіть через м’ясорубку.

Змішайте фарш з цибульно-часниковою масою.

У фарш додайте сіль, чорний перець, прованські трави, перемішайте.

Листкове тісто повністю розморозьте, потім наріжте його на рівні прямокутні частини.

На один край смужки тіста викладіть трохи м’ясної начинки.

складіть Тісто навпіл і скріпіть краю з допомогою виделки.

Заготовки викладіть на деко, змастіть їх збитим яйцем.

Запікайте слойки в духовці, розігрітій до 180 градусів 25-30 хвилин. Повітряні конвертики з фаршем готові, трохи остудіть їх і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Новости