Оригінальний салат з цікавим поєднанням продуктів приготувати нескладно. Салат вийде ситним і зробить ваш обід незвичайним і вишуканим. А вміст білка і жирів в тарілці такого салату, зарядить енергією і наповнить організм вітамінами. Тунець для приготування краще використовувати у власному соку, адже масло дасть зайву жирність і калорійність і так ситного страви.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Авокадо (середній) – 3 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Тунець консервований – 420 гр.
  • Цибуля червоний – 1 головка
  • Кінза – 1 пучок
  • Сіль морська – 1 ч. л.
  • Лимон – 0.5 шт.
  • Перець чорний мелений – на кінчику ножа
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати салат з тунцем, авокадо і огірками легко! З банки з тунцем злийте рідину і наріжте рибу тонкими смужками.

Авокадо очистіть, видаліть кісточку і наріжте тонкими шматочками.

Огірок промийте, обріжте хвостики і дрібно наріжте.

З лука зніміть піну, розділіть на 4 частини і подрібніть.

В мисці для салату зберіть всі інгредієнти і перемішайте. Вимийте зелень, просушіть і дрібно нарубаєте, додайте її в миску.

Полийте салат соком лимона, приблизно 2 столовими ложками, додайте оливкову олію, приперчите і посоліть за смаком.

Перемішайте вміст миски, щоб всі інгредієнти просочилися заправкою. Відразу ж подавайте це свіже і красиве блюдо на стіл.

Приємного апетиту!

Новости