найкраща пряність для яблук – це звичайно ж кориця. Приготуйте чудові листкові конвертики з начинкою з яблук і кориці на сніданок або полуденок. Така випічка має чудовий аромат і чудовий смак.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Для тіста: –
- Борошно пшеничне – 350 – 40 гр.
- Масло вершкове – 200 – 220 гр.
- Сіль – 0,2 ч. л.
- Вода – 250 – 300 мл
- Для начинки: –
- Яблука – 2 – 3 шт.
- Цукор-пісок – 100 – 150 гр.
- Кориця – 20 гр.
- Масло – для змазування
Процес приготування:
Готувати конвертики з листкового тіста з яблуками і корицею легко! Борошно просійте через сито. Масло до замішуючи тіста покладіть в морозилку, щоб воно замерзло, потім натріть його на крупній тертці.
Додайте сіль і дуже холодну воду, замісіть тісто. Зберіть тісто в колобок і покладіть його в холодильник на півгодини.
Яблука помийте, очистіть від шкірки, видаліть серцевину з насінням і наріжте м’якоть дрібними кубиками. Додайте до яблук цукор і корицю, перемішайте.
дістаньте Тісто з холодильника, розкачати. Складіть пласт навпіл, ще раз розкачайте, знову складіть і розкачайте ще раз. Потім розріжте тісто на квадрати. На квадратики покладіть начинку.
Скріпіть протилежні краї тіста, щоб вийшов конвертик.
Деко застелити пекарської папером, змастіть її вершковим маслом. Викладіть заготовки на деко. Запікайте конвертики в духовці при 200 градусах 20 хвилин.
Гарячі конвертики посипте цукровою пудрою і подавайте до чаю.
Приємного апетиту!
Новости