Головною прикрасою і фіналом будь-якого свята є торт. Щоб не витрачати час на випічку коржів в духовці, приготуйте їх на сковороді. Потім коржі промажте кремом і зберіть торт.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Какао-порошок – 25 гр.
- Розпушувач тіста – 2 гр.
- Молоко коров’яче – 125 мл
- Вода – 125 мл
- Сода харчова – 8 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати коржі для торта на сковороді в домашніх умовах, в миску всипте борошно, цукор, какао, соду і розпушувач для тіста.
Окремо збийте яйце і рослинне масло.
рідкі інгредієнти Змішайте з сухими. Потім влийте окріп і швидко перемішайте. У вас вийде досить рідке тісто.
Випікайте тонкі коржі на сухій сковороді з двох сторін. В залежності від діаметра вашої сковороди може вийде 4-6 коржів.
Коржі остудіть, потім складіть торт і прикрасити його за своїм розсудом.
Смачного!