Головною прикрасою і фіналом будь-якого свята є торт. Щоб не витрачати час на випічку коржів в духовці, приготуйте їх на сковороді. Потім коржі промажте кремом і зберіть торт.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Какао-порошок – 25 гр.
  • Розпушувач тіста – 2 гр.
  • Молоко коров’яче – 125 мл
  • Вода – 125 мл
  • Сода харчова – 8 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати коржі для торта на сковороді в домашніх умовах, в миску всипте борошно, цукор, какао, соду і розпушувач для тіста.

Окремо збийте яйце і рослинне масло.

рідкі інгредієнти Змішайте з сухими. Потім влийте окріп і швидко перемішайте. У вас вийде досить рідке тісто.

Випікайте тонкі коржі на сухій сковороді з двох сторін. В залежності від діаметра вашої сковороди може вийде 4-6 коржів.

Коржі остудіть, потім складіть торт і прикрасити його за своїм розсудом.

Смачного!

Торти