Від пишних смажених коржів ще ніхто не відмовлявся. Їх можна подати замість хліба до перших страв, використовувати замість лаваша в приготуванні смачних закусок, та й просто з чаєм і вершковим маслом це дуже смачно.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сир Пармезан – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сметана – 200 мл
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати коржі з сиру, яйця і борошна на сковороді? Злегка збийте яйця віночком, додати до них сметану і борошно, перемішайте до однорідного стану.
Сир натріть на тертці, зелень дрібно порубаєте ножем. Додайте ці інгредієнти в тісто і перемішайте. У тісто додайте сіль за смаком.
На розігріту сковороду налийте трохи олії. Викладіть кілька столових ложок тесту і смажте корж до приємного золотистого кольору.
Обережно перевертайте коржі і смажте з другого боку до готовності. Якщо коржі виходять дуже товстими, то зменшіть вогонь і смажте корж з другої сторони під кришкою.
Коржі подавайте в теплому вигляді.
Приємного аппетита!
Лепешки