Від пишних смажених коржів ще ніхто не відмовлявся. Їх можна подати замість хліба до перших страв, використовувати замість лаваша в приготуванні смачних закусок, та й просто з чаєм і вершковим маслом це дуже смачно.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сир Пармезан – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 200 мл
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати коржі з сиру, яйця і борошна на сковороді? Злегка збийте яйця віночком, додати до них сметану і борошно, перемішайте до однорідного стану.

Сир натріть на тертці, зелень дрібно порубаєте ножем. Додайте ці інгредієнти в тісто і перемішайте. У тісто додайте сіль за смаком.

На розігріту сковороду налийте трохи олії. Викладіть кілька столових ложок тесту і смажте корж до приємного золотистого кольору.

Обережно перевертайте коржі і смажте з другого боку до готовності. Якщо коржі виходять дуже товстими, то зменшіть вогонь і смажте корж з другої сторони під кришкою.

Коржі подавайте в теплому вигляді.

Приємного аппетита!

Лепешки