Чудові ситні коржі. Вони можуть навіть замінити обід в дорозі і в будні. Особливо смачно їсти їх разом з томатним соком або кетчупом. Обов’язково спробуйте.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кефір – 1 склянка
  • Сир – 70 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Зелень – 1 пучок
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Варена ковбаса – 70 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати коржики з сиром, ковбасою і помідорами? Сир і ковбасу натріть на крупній тертці. Зелень можна взяти будь-яку на свій смак, помийте її, просушіть і дрібно порубаєте ножем.

кефір кімнатної температури, додайте соду, перемішайте і залиште на 5-7 хвилин.

Потім додайте до кефіру сіль, цукор і мелений перець. Змішайте цю масу з сиром, ковбасою і зеленню. Помідори дуже дрібно наріжте і додайте в миску.

В миску всипте просіяне борошно і замісіть тісто для коржів.

Для більш зручної роботи з тестом, присипте стіл борошном. Тісто розділіть на кілька рівних частин і розкачайте коржі по 0,5 сантиметра завтовшки.

Обсмажте коржики з обох боків на середньому вогні.

Коржі залишаються смачними і ніжними навіть в холодному вигляді.

Приємного аппетита!

Лепешки