Пекінська капуста, на відміну від інших видів капусти, більш ніжна і соковита. Вона надає салатів обсяг і свіжий смак. З її допомогою давно відомі всім страви заграють по-новому.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сметана – 2 ст. л.
- Крабові палички – 200 гр.
- Капуста пекінська – 500 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Кукурудза консервована – 150 гр.
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Часник – 1 – 2 зуб.
Процес приготування:
Готувати крабовий салат без рису з пекінською капустою просто! Яйця відваріть круто, опустіть їх в холодну воду, щоб вони охололи.
Очистіть яйця від шкаралупи і дрібно наріжте їх.
Пекінську капусту промийте і дрібно наріжте ножем.
Крабові палички дрібно наріжте.
З консервованої кукурудзи злити рідину.
Кріп дрібно порубаєте ножем.
Змішайте в мисці всі інгредієнти салату, кукурудзу, пекінську капусту, крабові палички, яйця і кріп.
Часник пропустіть через прес.
Для заправки змішайте сметану, майонез, часник і мелений перець. Додайте її в салат і перемішайте. При необхідності, додайте трохи солі і святковий салат готовий.
Приємного апетиту!
Крабовий салат без кукурудзи Крабовий салат з кукурудзою без огірка Крабовий салат з кукурудзою і яйцями Салат з крабовими паличками Салат з крабовими паличками і яйцем Салат з крабовими паличками, капустою і кукурудзою Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом Салат з крабовими паличками, яйцем і капустою