Пекінська капуста, на відміну від інших видів капусти, більш ніжна і соковита. Вона надає салатів обсяг і свіжий смак. З її допомогою давно відомі всім страви заграють по-новому.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Крабові палички – 200 гр.
  • Капуста пекінська – 500 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Кукурудза консервована – 150 гр.
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Часник – 1 – 2 зуб.

Процес приготування:

Готувати крабовий салат без рису з пекінською капустою просто! Яйця відваріть круто, опустіть їх в холодну воду, щоб вони охололи.

Очистіть яйця від шкаралупи і дрібно наріжте їх.

Пекінську капусту промийте і дрібно наріжте ножем.

Крабові палички дрібно наріжте.

З консервованої кукурудзи злити рідину.

Кріп дрібно порубаєте ножем.

Змішайте в мисці всі інгредієнти салату, кукурудзу, пекінську капусту, крабові палички, яйця і кріп.

Часник пропустіть через прес.

Для заправки змішайте сметану, майонез, часник і мелений перець. Додайте її в салат і перемішайте. При необхідності, додайте трохи солі і святковий салат готовий.

Приємного апетиту!

Крабовий салат без кукурудзи Крабовий салат з кукурудзою без огірка Крабовий салат з кукурудзою і яйцями Салат з крабовими паличками Салат з крабовими паличками і яйцем Салат з крабовими паличками, капустою і кукурудзою Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом Салат з крабовими паличками, яйцем і капустою