Легкий крабовий салат можна приготувати з додаванням капусти та кукурудзи. Закуска виходить живильної і яскравою, що її можна подавати до обіду і навіть святкового столу. Спробуйте!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Капуста білокачанна – 250 гр.
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Крабове м’ясо – 1 пакет
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
- Лимон – 0,5 шт.
Процес приготування:
Приступимо до готування крабового салату з кукурудзою, капустою і майонезом. Крабове м’ясо заздалегідь розморожуємо, а потім дрібно розбираємо ножем.
Капусту також дрібно нарізаємо.
В глибоку салатницю викладаємо подрібнену капусту. Посипаємо її сіллю і поливаємо соком половини лимона.
Далі викладаємо шматочки крабового м’яса і консервовану кукурудзу.
Поливаємо блюдо майонезом за своїм розсудом, ретельно перемішуємо і ставимо на годину в холодильник.
Охолоджену закуску можна розкладати по тарілках і подавати до столу. Готово!
Крабовий салат