Крабовий салат з кукурудзою, ковбасою і сухариками – приголомшливе блюдо, яке займе гідне місце на святковому столі. Готувати його дуже просто, це не займе багато часу. А результат порадує вас і гостей.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Морква – 1 шт.
  • Копчена ковбаса – 100 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Сухарі – 100 гр.
  • Петрушка – за бажанням
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати крабовий салат з кукурудзою, ковбасою і сухариками? Моркву чистимо і промиваємо. Натираємо моркву на крупну тертку.

Копчену ковбасу поріжемо квадратиками.

Огірок промиваємо та нарізаємо кубиками.

Петрушку моєму і ділимо на листочки.

Відкриваємо кукурудзу і зливаємо воду. У глибокій мисці з’єднуємо ковбасу, огірок, морква, майонез і сухарики. Заправляємо майонезом і додаємо сіль. Добре перемішуємо салат.

Приємного апетиту!

Новости