В даному рецепті вам пропонується приготувати традиційний крабовий салат з додаванням солоного огірка, який додасть салату незвичайний приємний смак. Готуємо салат з рисом, свіжою зеленню, яблуком і консервованим горошком. Для салату можна використовувати крабові палички або м’ясо краба в баночках.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Крабове м’ясо – 250 гр.
- білий Рис (відварений) – 1 склянка
- Яблука – 1 шт.
- Огірки солоні – 2 шт.
- Лимон – 1 шт.
- Майонез – 2 – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Перець білий мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати крабовий салат з рисом та солоним огірком. Зваріть до повної готовності дліннозерновой рис, попередньо промивши його холодною водою. Рис повинен бути розсипчастим.
Помытое яблуко почистіть від шкірки і насіння і наріжте його на тонку соломку. Трохи полийте нарізане яблуко водою, змішаною з лимонним соком, щоб воно не потемніло.
Цибулини очистіть від шкірки, наріжте тонкими чверть кільцями і також трохи полийте лимонним соком, щоб пішли гіркоту і гострота.
Солоні огірочки порізати на тонку соломку і злийте з них залишки розсолу. Якщо у солоних огірків щільна шкірка, то зніміть її.
М’ясо краба наріжте на невеликі шматочки.
В окремій мисочці змішайте майонез з соком половинки лимона.
Всі підготовлені продукти перекладіть в окремий посуд, посипте їх сіллю і білим перцем, заправте майонезним соусом і акуратно перемішайте.
Салат красиво перекладіть в порційні тарілочки, декорують зеленню і горошком і подайте до столу.
Приємного апетиту!
Крабовий салат