Крем-чіз готується на основі м’якого вершкового сиру, він має чудовий аромат і ніжний смак. Такий крем ідеально підходить для прошарку торта.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сир вершковий – 250 гр.
- Вершки 33% – 100 мл
- Цукрова пудра – 90 гр.
Процес приготування:
Готувати крем-чіз на вершках для прошарку торта легко! Перекладіть вершковий сир в миску.
Додайте цукрову пудру і збийте ці інгредієнти міксером, спочатку на невеликих обертах, потім збільште швидкість.
Вершки обов’язково тримаєте в холодильнику, до моменту приготування крему вони повинні бути дуже холодними.
Влийте вершки до збитого сиру і продовжуйте збивати.
Крем повинен вийде легким і ніжним. Його щільність залежить від кількості вершків. Чим менше вершків, тим щільніше крем.
Крем відразу можна використовувати для промазування коржів або покласти його на зберігання в холодильник.
Приємного апетиту!
Вершково-сирний крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта Торти