Крем-чіз готується на основі м’якого вершкового сиру, він має чудовий аромат і ніжний смак. Такий крем ідеально підходить для прошарку торта.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сир вершковий – 250 гр.
  • Вершки 33% – 100 мл
  • Цукрова пудра – 90 гр.

Процес приготування:

Готувати крем-чіз на вершках для прошарку торта легко! Перекладіть вершковий сир в миску.

Додайте цукрову пудру і збийте ці інгредієнти міксером, спочатку на невеликих обертах, потім збільште швидкість.

Вершки обов’язково тримаєте в холодильнику, до моменту приготування крему вони повинні бути дуже холодними.

Влийте вершки до збитого сиру і продовжуйте збивати.

Крем повинен вийде легким і ніжним. Його щільність залежить від кількості вершків. Чим менше вершків, тим щільніше крем.

Крем відразу можна використовувати для промазування коржів або покласти його на зберігання в холодильник.

Приємного апетиту!

Вершково-сирний крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта Торти