Такий крем відмінно підійде для млинцевого торта, зробивши його неймовірно смачним! Приготувати в домашніх умовах крем з маскарпоне нескладно. Ніжний і повітряний вершковий крем просто тане у роті. Домашній десерт – млинцевий торт з кремом з маскарпоне – безсумнівно викличе захват і подарує гастрономічне задоволення!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сир Маскарпоне – 250 гр.
- Вершки 33% – 100 мл
- Цукрова пудра – 70 гр.
Процес приготування:
Готувати крем для млинцевого торта з маскарпоне легко! Підготуємо всі необхідні для приготування крему інгредієнти – маскарпоне, вершки і цукрову пудру. Важливо, щоб вершки і маскарпоне були охолодженими.
Викладаємо в глибоку ємність маскарпоне.
Lобавляем туди ж цукрову пудру і вершки.
Починаючи з мінімальної швидкості і поступово її збільшуючи, збиваємо всі інгредієнти міксером.
Якщо вершки і маскарпоне були охолодженими, то крем загусне досить швидко. Крем з маскарпоне не можна збивати тривалий час, так як він розшарується.
Як тільки крем загусне, стане повітряним і однорідним, вимкніть міксер. Якщо відразу після приготування крем не планується використовувати, поставте його в холодильник.
Крем для млинцевого торта з маскарпоне готовий!
Приємного вам чаювання!
Вершковий крем для торта Крем для млинцевого торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем-чіз з маскарпоне для торта