Заварний крем на водяній бані – це дуже смачний рецепт домашньої начинки для тортів. Приголомшливий аромат і ніжна текстура стануть прекрасним доповненням м’яким і ароматним коржам. Просто пальчики оближеш!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Яєчний білок – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Ванільний цукор – 20 гр.
  • Лимонна кислота – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування заварного крему на водяній бані для торта. Нам знадобляться дві каструлю, одна побільше і друга меншого діаметру. У велику каструлю набираємо воду приблизно до половини і доводимо її до кипіння.

В іншу каструлю кладемо курячі білки, цукровий пісок, ванільний цукор і лимонну кислоту. Всі інгредієнти добре перемішуємо вінчиком або міксером.

Встановлюємо маленьку каструлю над водою, щоб вона не торкалася дна. І збиваємо масу міксером до стійких піків на водяній бані. Коли крем стане густим і почне залишатися на насадках, каструлі можна зняти.

Даємо повністю охолонути крему.

Приємного апетиту!

Білковий заварний крем для торта Заварний крем для торта Крем для торта Торти