Спекти коржі для торта – це тільки половина справи, ще потрібно цей торт прикрасити. Для прикраси домашніх тортів вам потрібно густий крем на основі маскарпоне, кондитерський мішок і трохи фантазії.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сир Маскарпоне – 250 гр.
- Масло вершкове – 160 гр.
- Цукрова пудра – 5 ст. л.
- Ванілін – 1 щіпка
Процес приготування:
Готувати крем для прикраси торта з кондитерського мішка просто! Маскарпоне тримайте в холодильнику до моменту приготування крему. Масло ж навпаки, заздалегідь дістаньте з холодильника.
збивайте Міксером масло близько 3 хвилин, воно повинно побіліти і стати пишним. Не припиняючи збивати, додайте цукрову пудру.
Потім у збите масло додайте ванілін, перемішайте.
Далі по столовій ложці введіть маскарпоне і збивайте крем на повільних обертах міксера.
У підсумку виходить щільний, пишний крем. На цьому етапі для зміни смаку можна додати цедру лимона, барвник або шоколад. Перекладіть крем кондитерський мішок і приступайте до прикраси торта.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для прикраси торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Масляний крем для прикраси торта