Спекти коржі для торта – це тільки половина справи, ще потрібно цей торт прикрасити. Для прикраси домашніх тортів вам потрібно густий крем на основі маскарпоне, кондитерський мішок і трохи фантазії.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сир Маскарпоне – 250 гр.
  • Масло вершкове – 160 гр.
  • Цукрова пудра – 5 ст. л.
  • Ванілін – 1 щіпка

Процес приготування:

Готувати крем для прикраси торта з кондитерського мішка просто! Маскарпоне тримайте в холодильнику до моменту приготування крему. Масло ж навпаки, заздалегідь дістаньте з холодильника.

збивайте Міксером масло близько 3 хвилин, воно повинно побіліти і стати пишним. Не припиняючи збивати, додайте цукрову пудру.

Потім у збите масло додайте ванілін, перемішайте.

Далі по столовій ложці введіть маскарпоне і збивайте крем на повільних обертах міксера.

У підсумку виходить щільний, пишний крем. На цьому етапі для зміни смаку можна додати цедру лимона, барвник або шоколад. Перекладіть крем кондитерський мішок і приступайте до прикраси торта.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для прикраси торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Масляний крем для прикраси торта