Густий, стабільний крем для тортів і не тільки. Маса відмінно тримає форму і не тече, що дозволяє використовувати її для оформлення поверхонь різних кондитерських виробів. Можна швидко і якісно відсаджувати шапочки на капкейки, різні декоративні фігури на торти і тістечка. Також крем ідеально підходить для наповнення еклерів та іншої порожнистої випічки.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Молоко згущене – 400 гр.
  • Сир сирний – 600 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.

Процес приготування:

Готувати крем для торта з вершкового сиру і вареного згущеного молока легко! Продукти для приготування крему готуємо заздалегідь. Вершкове масло дістаємо з холодильника, щоб воно встигло стати повністю м’яким. Розтоплювати його не можна.

Згущене молоко також має бути кімнатної температури, а ось вершковий сир тримаємо в холодильнику до моменту збивання: важливо, щоб він був дуже холодним.

Викладаємо вершковий сир в миску і починаємо його збивати.

Стартуємо з низькою швидкості і поступово нарощуємо обертів. Працюємо протягом двох-трьох хвилин, поки не вийде однорідна, густа, пишна маса, яка добре тримається на віночку.

Під збитий вершковий сир викладаємо варене згущене молоко.

Продовжуємо збивати міксером на високій швидкості. Повинна вийти однорідна, густа, пухка маса карамельного кольору. На збивання піде дві-три хвилини.

Далі в отриману масу викладаємо розм’якшене вершкове масло.

Знову працюємо міксером. Збиваємо крем на високій швидкості протягом двох-трьох хвилин. Повинна вийти пишна густа маса, трохи посветлевшая порівняно з попереднім етапом. Довго збивати не потрібно, як тільки консистенція стане відповідати опису, припиняємо роботу, крем готовий.

Готовий крем можна використовувати відразу або прибрати в холодильник, щоб він залишався стабільним до моменту використання. Для зручності можна відразу помістити масу в кондитерський мішок і охолодити. Потім дуже зручно виконувати обробку: як вирівнювання або прослаивание, так і декорування об’ємними елементами.

Приємного апетиту!

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Крем-чіз на олії для торта Масляний крем для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта