Зараз особливо популярні крему на основі сирних сирів. Крем з вершків і рікотти виходить особливо смачною! Ніжний, легкий, в міру солодкий, це просто незамінна начинка для десертів!
Інгредієнти: на 1 порц.
- Сир Рікотта – 400 гр.
- Вершки 33% або Вершки 30% – 400 гр.
- Цукрова пудра – 150 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати крем для торта з вершків і рікотти, вершки заздалегідь охолоджуємо в холодильнику.
З’єднуємо їх з цукровою пудрою.
Розмішуємо, щоб пудра повністю розчинилася.
Тепер включаємо міксер і на повній потужності збиваємо крем до освіти, густої, стійкої маси.
Вводимо поступово рікотту.
Знову все добре перемішуємо з допомогою міксера.
Порада: урізноманітнити такий крем дуже просто! Для цього можна використовувати ягідне пюре або варення. Крем не тільки стане смачніше, але й забарвитися в приємний колір!
Крем готовий! Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для торта