Зараз особливо популярні крему на основі сирних сирів. Крем з вершків і рікотти виходить особливо смачною! Ніжний, легкий, в міру солодкий, це просто незамінна начинка для десертів!


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Сир Рікотта – 400 гр.
  • Вершки 33% або Вершки 30% – 400 гр.
  • Цукрова пудра – 150 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати крем для торта з вершків і рікотти, вершки заздалегідь охолоджуємо в холодильнику.

З’єднуємо їх з цукровою пудрою.

Розмішуємо, щоб пудра повністю розчинилася.

Тепер включаємо міксер і на повній потужності збиваємо крем до освіти, густої, стійкої маси.

Вводимо поступово рікотту.

Знову все добре перемішуємо з допомогою міксера.

Порада: урізноманітнити такий крем дуже просто! Для цього можна використовувати ягідне пюре або варення. Крем не тільки стане смачніше, але й забарвитися в приємний колір!

Крем готовий! Приємного апетиту!

Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для торта