Десерти люблять не тільки за їх смакові якості, але і за оригінальність оформлення. Адже чим красивіше десерт, тим швидше він зникає зі столу. Тому господині вічно перебувають у пошуку свого ідеального крему. Таким кремом може стати заварний крем-чіз, про приготуванні якого ми вам зараз розповімо.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Горіхи – 90 гр.
  • Молоко коров’яче – 200 гр.
  • Вершки 33% – 150 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Ванільна есенція – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 80 гр.
  • Житнє борошно обдирне – 12 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 12 гр.
  • Сир сирний – 150 гр.

Процес приготування:

Як приготувати заварний крем чіз для квітів? Перекладіть В каструлю горіхи, влийте молоко, вершки і додайте ванільний екстракт. На середньому вогні доведіть суміш до кипіння, потім прикрийте кришкою і залиште на 15-30 хвилин.

Перелийте молочну масу з горіхами в блендер і доведіть суміш до однорідності.

Окремо змішайте борошно, цукор, кукурудзяний крохмаль і 4 жовтки.

Молочно-горіхову масу процідіть.

Змішайте молочно-горіхову і борошняну масу. Поставте її на середній вогонь.

Варіть крем і постійно помішуйте віночком, щоб він загус, але не пішов грудками.

Крем зніміть з вогню і поставте в холодильник, щоб він повністю охолов.

В охолоджений крем додайте сирний сир і збийте до однорідного стану.

Крем готовий, залишилося тільки зробити з нього квіти на торті.

Приємного апетиту!

Білковий крем для прикраси торта Заварний крем для бісквітного торта Крем для прикраси торта Крем для торта з вершків Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем-чіз з кисломолочного сиру та вершків для торта Сирний крем на вершках для торта