Десерти люблять не тільки за їх смакові якості, але і за оригінальність оформлення. Адже чим красивіше десерт, тим швидше він зникає зі столу. Тому господині вічно перебувають у пошуку свого ідеального крему. Таким кремом може стати заварний крем-чіз, про приготуванні якого ми вам зараз розповімо.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Горіхи – 90 гр.
- Молоко коров’яче – 200 гр.
- Вершки 33% – 150 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Ванільна есенція – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 80 гр.
- Житнє борошно обдирне – 12 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 12 гр.
- Сир сирний – 150 гр.
Процес приготування:
Як приготувати заварний крем чіз для квітів? Перекладіть В каструлю горіхи, влийте молоко, вершки і додайте ванільний екстракт. На середньому вогні доведіть суміш до кипіння, потім прикрийте кришкою і залиште на 15-30 хвилин.
Перелийте молочну масу з горіхами в блендер і доведіть суміш до однорідності.
Окремо змішайте борошно, цукор, кукурудзяний крохмаль і 4 жовтки.
Молочно-горіхову масу процідіть.
Змішайте молочно-горіхову і борошняну масу. Поставте її на середній вогонь.
Варіть крем і постійно помішуйте віночком, щоб він загус, але не пішов грудками.
Крем зніміть з вогню і поставте в холодильник, щоб він повністю охолов.
В охолоджений крем додайте сирний сир і збийте до однорідного стану.
Крем готовий, залишилося тільки зробити з нього квіти на торті.
Приємного апетиту!
Білковий крем для прикраси торта Заварний крем для бісквітного торта Крем для прикраси торта Крем для торта з вершків Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем-чіз з кисломолочного сиру та вершків для торта Сирний крем на вершках для торта