Крем, пломбір для торта, приготований на вершках, відрізняється повітряної текстурою, ніжним і приємним смаком, що нагадує морозиво пломбір. М’який, вершковий і солодкий крем чудово підійде для прошарку тортів. У приготуванні такого крему немає нічого складного, все інгредієнти доступні.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Вершки 33% – 200 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Молоко коров’яче – 400 мл

Процес приготування:

Як приготувати крем, Пломбір на вершках для торта? Молоко налити в каструлю, поставте на вогонь і доведіть до гарячого стану.

В окремій мисці змішайте яйце, крохмаль і цукор.

При постійному перемішуванні введіть в яєчну суміш гаряче молоко.

Після цього отриману суміш вилийте в каструлю, поставте на мінімальний вогонь і варіть до моменту, поки крем не загусне.

Готовий заварний крем перекладаємо в іншу ємність, накриваємо харчовою плівкою і охолодити в такому вигляді до кімнатної температури.

В глибокій мисці збийте необхідну кількість вершкового масла. Важливо, щоб масло було кімнатної температури.

В масляну суміш введіть заварную основу, все перемішайте міксером.

Збийте в окремій ємності охолоджені вершки.

З’єднуємо вершки і заварний крем, ще раз все збиваємо.

Крем, пломбір на вершках для торта готовий!

Приємного вам чаювання!

Вершковий крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем, пломбір для медовика Масляний крем для торта