Крем, пломбір для торта, приготований на вершках, відрізняється повітряної текстурою, ніжним і приємним смаком, що нагадує морозиво пломбір. М’який, вершковий і солодкий крем чудово підійде для прошарку тортів. У приготуванні такого крему немає нічого складного, все інгредієнти доступні.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Вершки 33% – 200 мл
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 120 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.
- Масло вершкове – 70 гр.
- Молоко коров’яче – 400 мл
Процес приготування:
Як приготувати крем, Пломбір на вершках для торта? Молоко налити в каструлю, поставте на вогонь і доведіть до гарячого стану.
В окремій мисці змішайте яйце, крохмаль і цукор.
При постійному перемішуванні введіть в яєчну суміш гаряче молоко.
Після цього отриману суміш вилийте в каструлю, поставте на мінімальний вогонь і варіть до моменту, поки крем не загусне.
Готовий заварний крем перекладаємо в іншу ємність, накриваємо харчовою плівкою і охолодити в такому вигляді до кімнатної температури.
В глибокій мисці збийте необхідну кількість вершкового масла. Важливо, щоб масло було кімнатної температури.
В масляну суміш введіть заварную основу, все перемішайте міксером.
Збийте в окремій ємності охолоджені вершки.
З’єднуємо вершки і заварний крем, ще раз все збиваємо.
Крем, пломбір на вершках для торта готовий!
Приємного вам чаювання!
Вершковий крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем, пломбір для медовика Масляний крем для торта