Який торт обходиться без смачного і ароматного крему. Крім цукру для надання солодкого смаку крему можна використовувати згущене молоко. А ким чіз зі згущеним молоком заслуговує особливої уваги.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Вершки – 150 – 180 мл
  • Молоко згущене – 120 – 170 мл
  • Сир сирний – 250 гр.

Процес приготування:

Готувати крем-чіз з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока для торта легко! Вершки перед приготуванням крему слід охолодити.

Збийте до пишної піни, поступово збільшуючи оберти міксера.

Потім додайте в збиті вершки згущене молоко і продовжуйте збивати.

Останнім викладіть в ємність сирний сир.

Збийте крем до однорідного стану.

Крем готовий, його можна використовувати для прошарку коржів і вирівнювання країв торта.

Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру та вершків для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Сирний крем на вершках для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта